Міжнародну доставку здійснюємо в країни, де відкриті відділення NOVA POST

Бальзам для клітора | Clitherapy Bijoux Indiscrets

Bijoux Indiscrets
510,00
грн.
Бальзам для клітора HORNY JAR з Колекції CLITHERAPY (КЛІТОТЕРАПІЯ) від бренду Bijoux Indiscrets пахне сандалом - терпкий, тонкий і вишуканий аромат. Він знімає стрес, гармонізує і допомагає впоратися з безсонням.

Бальзам для клітора BAD DAY KILLER з Колекції CLITHERAPY (КЛІТОТЕРАПІЯ) від бренду Bijoux Indiscrets пахне зоряним анісом. Це аромат-афродизіак, який надає збудливу дію, знімає стрес і дарує умиротворення - як раз те, що потрібно в кінці не зовсім вдалого дня. Аромат анісу, також допомагає зняти головний біль і полегшити напади мігрені.

Бальзам для клітора GHOSTING REMEDY з Колекції CLITHERAPY (КЛІТОТЕРАПІЯ) бренду Bijoux Indiscrets (Іспанія) пахне ветівером — це деревно-цитрусовий аромат. Потужний афродизіак, який допомагає зняти напругу, як фізичне, так і психологічне, розслабляє і налаштовує на задоволення.

Бальзам для клітора SEXTING BALM з Колекції CLITHERAPY (КЛІТОТЕРАПІЯ) бренду Bijoux Indiscrets (Іспанія) пахне пряним імбиром - теплий зігріваючий аромат, допомагає відновити не тільки фізичні, але і душевні сили; піднімає настрій і додає впевненості в собі.
Бальзам SEXTING BALM підготує твоє тіло до більш інтенсивним оргазмів. У нього гладка текстура, в основі якої масло кокоса і мигдалю, - які надають уходовой дію за ніжною слизової.

Як використовувати?
Нанеси невелику кількість бальзаму на зону клітора і акуратно помасажуйте. У лічені хвилини ти відчуєш збудливий зігріваючий ефект.

Особливі переваги:
  • зігріваючий, підсилює приплив крові до зони клітора
  • підвищує чутливість і сприйнятливість до стимуляції
  • оргазм досягається легше і яскравіше
  • сумісний з усіма секс іграшками
  • ефект триває до 30 хв

Склад: мигдальне масло, кокосове масло, екстракт ваніліну, сквалан, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol
Популярні товари