Рідкий вібратор Clitherapy: It's a Match! | Bijoux Indiscrets

Bijoux Indiscrets
BJI016
730,00
грн.
Рідкий вібратор It's a Match! дає ефект вібрації на кліторі завдяки бразильській рослині Акмелла (також вона має протизапальні та збуджуючі властивості) Крім Акмели, у складі є алое віра, яке зволожує та доглядає за шкірою та слизовими.
У It's a Match! крім вібрації є зігріваючий ефект - разом вони ще більше посилюють прихід крові до інтимної зони, посилюють чутливість і збудження. Він досягається за допомогою молекули Thermolat, фірмової розробки бренду.
Ідеально підійде тим, у кого висока чи дуже висока чутливість – цей гель точно не викличе печіння чи болю. Тільки приємні відчуття та бажання продовжувати ще й ще! Для тих, у кого середня або низька чутливість, цей гель - прекрасний інтенсивний стимулюючий засіб, без вібрації.

Як ним користуватися?
  • Нанесіть на головку клітора маленьку горошинку гелю. Починайте з невеликої кількості і краще потім додавайте ще - так ви зрозумієте, скільки кошти потрібно саме вам
  • Дайте висохти
  • Ви відчуєте ефект через кілька хвилин (залежить від вашої чутливості)
  • Ефект триває до 40 хвилин.

Зверніть увагу, що це не лубрикант. Щоб використовувати гель зі змащенням, спочатку зачекайте, поки рідкий вібратор вбереться, а потім наносите лубрикант, щоб не знизити ефект від засобу. Рідкий вібратор сумісний із презервативами та іграшками з будь-якого матеріалу.

Засіб підтверджений FDA та CE - це маркування стандарту якості для США та Європи. І формула, і металевий тюбик – екологічні (алюміній – матеріал, який можна переробляти нескінченно).
Об'єм: 10 мл.

Склад: Aqua, Caprylic/capric Triglyceride, Propanediol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glyceryl Stearate Citrate, Spilanthes Acmella Flower Extract, Parfum, Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, Sclerotium Gum, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Saccharin.
Популярні товари